Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum

Go Back   Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum > Administration > Forum Suggestions & Technical Support

Forum Suggestions & Technical Support Post any suggestions or questions related to this site.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-13-2013, 08:03 AM   #1
Steve@Godspeed
 
Join Date: Dec 2007
Location: NJ
Age: 33
Posts: 41
Trader Rating: (3)
Feedback Score: 3 reviews
Search Capabilities have changed, for the worse...

I generally run a search every few days of the For Sale forum and its child forums. I put nothing in the search criteria or usernames. I would simply select all of the states that I wanted to look in just to see if anything new had been posted in my area. I like to know whats available in my area, because if something is a good deal close by, I may pick it up. As of a few days ago, this worked without issue.

Today I tried to do the same thing, and it no longer works. The forum rejects the search and asks me to put something in the seach bay or username bar.

Kinda sucks...
__________________
Steve@Godspeed? http://www.youtube.com/watch?v=vjJUpN-HCHw
Steve@Godspeed is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 03-14-2013, 01:48 PM   #2
enkei2k
Super Moderator
 
Join Date: Jul 2007
Location: over the river and through the woods
Age: 29
Posts: 6,962
Trader Rating: (29)
Feedback Score: 29 reviews
Odd, I just tried searching in the wheels/tires section choosing only the state suffix and didn't have a problem. Maybe it's been fixed already by an administrator or search overload?
__________________
http://zilvia.net/f/showthread.php?t=465588

xquizitditz
enkei2k is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 05:58 AM   #3
Steve@Godspeed
 
Join Date: Dec 2007
Location: NJ
Age: 33
Posts: 41
Trader Rating: (3)
Feedback Score: 3 reviews
same here, it's working again today...
__________________
Steve@Godspeed? http://www.youtube.com/watch?v=vjJUpN-HCHw
Steve@Godspeed is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2013, 01:56 AM   #4
KAs14slider
Zilvia Junkie
 
Join Date: Mar 2005
Location: State College, PA
Posts: 424
Trader Rating: (2)
Feedback Score: 2 reviews
Does anyone else have a problem with just searching in general. I cannot search zilvia in any way, every time I try to search something it comes up with a blank page. This is with trying multiple browsers too.
__________________
Corndrift Blog
KAs14slider is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2013, 07:11 PM   #5
reflexdb
Zilvia Junkie
 
reflexdb's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Denver, CO
Age: 30
Posts: 356
Trader Rating: (6)
Feedback Score: 6 reviews
Send a message via AIM to reflexdb
I'm having the same issue that KAs14slider is. No search is working, regardless of where I search from. Only a blank page appears, instead of search results.
__________________

SR20DET-powered S14 Kouki. It's time to get busy.
reflexdb is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2013, 07:12 PM   #6
reflexdb
Zilvia Junkie
 
reflexdb's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Denver, CO
Age: 30
Posts: 356
Trader Rating: (6)
Feedback Score: 6 reviews
Send a message via AIM to reflexdb
The address for the blank page that appears is "http://zilvia.net/f/search.php?do=process".
__________________

SR20DET-powered S14 Kouki. It's time to get busy.
reflexdb is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2013, 11:56 PM   #7
DialedLife
Leaky Injector
 
Join Date: Sep 2012
Location: Portland OR
Posts: 148
Trader Rating: (0)
Feedback Score: 0 reviews
Yep, I get the same blank page.
DialedLife is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2013, 12:38 AM   #8
tds14
Leaky Injector
 
Join Date: Feb 2011
Location: Beaverton Oregon
Posts: 62
Trader Rating: (3)
Feedback Score: 3 reviews
Same thing happens to me often, unless I REALLY try to specify my search lol
tds14 is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2013, 12:51 AM   #9
jamg
Nissanaholic!
 
Join Date: May 2009
Location: GA
Posts: 2,071
Trader Rating: (7)
Feedback Score: 7 reviews
i get blank pages on my phone.

sometimes on the computer.
jamg is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2013, 10:30 AM   #10
racepar1
I hate your "missile"
 
racepar1's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Simi Valley, CA
Age: 31
Posts: 8,152
Trader Rating: (91)
Feedback Score: 91 reviews
If I search for a keyword(s) I get a blank page with an "HTTP 500 internal server error" message. If I search for a username it works fine. There is definitely some sort of glitch in the search function. It's annoying the hell out of me because I'm trying to search for a Gracer S13 rear valence that my buddy told me he saw. Oddly though he managed to perform a keyword search last night. Immediately after I could not search using a keyword.

WTF IS GOING ON???!!!
__________________
Punctuation is the difference between "Helping your Uncle Jack, off a horse." and "helping your uncle jack off a horse"...



WTB: CLEAN, red, zenki S13 (pignose) driver's front fender; CLEAN, grey S14 carpet; S13 driver's front corner marker socket
racepar1 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2013, 08:59 PM   #11
Drifterxxl180
Zilvia Member
 
Drifterxxl180's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Ky
Posts: 272
Trader Rating: (7)
Feedback Score: 7 reviews
Server error
The website encountered an error while retrieving http://zilvia.net/f/search.php?do=process. It may be down for maintenance or configured incorrectly.
Here are some suggestions:
Reload this webpage later.
HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfill the request.

This is what read every time I try and search for anything....
Drifterxxl180 is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2013, 02:49 AM   #12
TheRealSy90
Post Whore!
 
TheRealSy90's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Yuma, AZ
Age: 23
Posts: 3,338
Trader Rating: (8)
Feedback Score: 8 reviews
I only ever use the "New Posts" button. Works fine for me lol.

If I need to find something specifically, I just go on google and search "Zilvia (specific item)" and it seems to work great.
__________________
Quote:
Originally Posted by Tantwoforty View Post
stuffsoicanpostmyshortassanswer
TheRealSy90 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2013, 06:16 PM   #13
Milliterate
 
Join Date: Sep 2009
Location: Omaha, NE
Age: 28
Posts: 33
Trader Rating: (5)
Feedback Score: 5 reviews
Quote:
Originally Posted by Drifterxxl180 View Post
Server error
The website encountered an error while retrieving http://zilvia.net/f/search.php?do=process. It may be down for maintenance or configured incorrectly.
Here are some suggestions:
Reload this webpage later.
HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfill the request.

This is what read every time I try and search for anything....
I'm having this issue too lately. It seems to come and go, cause I've definitely had search issues before, but it was working fine the past few weeks.
__________________
______________________________________________
Milliterate is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2013, 12:58 PM   #14
rebornS14
Zilvia FREAK!
 
rebornS14's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Costa Mesa, CA 92626
Posts: 1,243
Trader Rating: (12)
Feedback Score: 12 reviews
Send a message via AIM to rebornS14
i keep getting blank pages when i search. anyone else have this problem?
rebornS14 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2013, 11:21 AM   #15
iamtheyi
Nissanaholic!
 
iamtheyi's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brea, CA
Age: 23
Posts: 2,233
Trader Rating: (19)
Feedback Score: 19 reviews
Oh jeebus. Search always breaks on this forum :'(
__________________

iamtheyi is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2013, 12:57 PM   #16
FaLKoN240
Mr. Fixit
 
FaLKoN240's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: SF Bay Area 94402
Posts: 13,845
Trader Rating: (63)
Feedback Score: 63 reviews
Search has been broken for a while. I tried using it earlier this week to no avail.
__________________

Best way to do business with me? Make your best offer FIRST.
FaLKoN240 is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2013, 09:22 AM   #17
Flexin
Zilvia Member
 
Flexin's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Wichita
Posts: 251
Trader Rating: (0)
Feedback Score: 0 reviews
search function is completely broken for me, no longer can search for anything in any forum.
__________________
01 S2000 super slammered
Flexin is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2013, 06:34 PM   #18
Milliterate
 
Join Date: Sep 2009
Location: Omaha, NE
Age: 28
Posts: 33
Trader Rating: (5)
Feedback Score: 5 reviews
Search is completely broken for me now.
__________________
______________________________________________
Milliterate is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2013, 01:22 AM   #19
Gymkana101
 
Gymkana101's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Woodstock, GA
Age: 29
Posts: 46
Trader Rating: (0)
Feedback Score: 0 reviews
How do you search posts and threads where you have posted in or started??? I need this bad!!
__________________
Never enough
Gymkana101 is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2013, 01:47 AM   #20
jmax240
Leaky Injector
 
Join Date: Jul 2012
Location: king of prussia, pa
Age: 28
Posts: 81
Trader Rating: (6)
Feedback Score: 6 reviews
Quote:
Originally Posted by Gymkana101 View Post
How do you search posts and threads where you have posted in or started??? I need this bad!!
try googling Zilvia your username then any keywords you think may be in the post your looking for
__________________
4 SALE intercooler mafs valvecover rep fn01rc http://tinyurl.com/jmaxzilvia
jmax240 is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2013, 02:42 AM   #21
iamtheyi
Nissanaholic!
 
iamtheyi's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brea, CA
Age: 23
Posts: 2,233
Trader Rating: (19)
Feedback Score: 19 reviews
view public profile yourself. Statistics. Old posts, old threads
__________________

iamtheyi is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2013, 12:42 AM   #22
Gymkana101
 
Gymkana101's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Woodstock, GA
Age: 29
Posts: 46
Trader Rating: (0)
Feedback Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by iamtheyi View Post
view public profile yourself. Statistics. Old posts, old threads
that worked thanks!
__________________
Never enough
Gymkana101 is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2013, 02:11 AM   #23
iamtheyi
Nissanaholic!
 
iamtheyi's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Brea, CA
Age: 23
Posts: 2,233
Trader Rating: (19)
Feedback Score: 19 reviews
So my search ability on this forum is hit or miss. Or more like miss, miss, sometimes maybe hit, probably not.

Is there anything on MY end that I can do to insure that the search function works? I always get that search.php?do=process blank page.
__________________

iamtheyi is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors
Copyright © 1998 - 2014, Zilvia.net™