Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum

Go Back   Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum > General > Tech Talk

Tech Talk Technical Discussion About The Nissan 240SX and Nissan Z Cars


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-06-2005, 05:03 PM   #1
titan83642
 
Join Date: Aug 2005
Location: Idaho
Posts: 21
Trader Rating: (0)
titan83642 is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
sr problems

I recently got my sr running in my 90 240. It runs extremely rich and the idle moves about 300 rpms. Just recently it stopped idling. It will idle at 700 when its cold but when it warms up it wont idle. It runs really bad and studders at low throttle. At higher throttle it runs ok but not much power. It pulls to 3k rpms then gets louder and stops pulling sometimes. The timing is right on. This morning the battery was dead and the egi relay was buzzing. Any help would be appreciated.
titan83642 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 08-07-2005, 11:06 AM   #2
BoostInnovations
Zilvia Junkie
 
Join Date: Jun 2005
Location: Moorhead, MN
Age: 33
Posts: 322
Trader Rating: (0)
BoostInnovations is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to BoostInnovations
what maf are you running? more details would probably help everyone else...everything stock etc?
BoostInnovations is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2005, 04:18 PM   #3
fliprayzin240sx
Man w/ CTSV & a Car Seat
 
fliprayzin240sx's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Tampa
Posts: 17,993
Trader Rating: (19)
fliprayzin240sx is close to perfectionfliprayzin240sx is close to perfectionfliprayzin240sx is close to perfectionfliprayzin240sx is close to perfectionfliprayzin240sx is close to perfectionfliprayzin240sx is close to perfectionfliprayzin240sx is close to perfectionfliprayzin240sx is close to perfectionfliprayzin240sx is close to perfectionfliprayzin240sx is close to perfectionfliprayzin240sx is close to perfection
Feedback Score: 19 reviews
Send a message via AIM to fliprayzin240sx
my first bet would be on the water temp sensor
__________________

If you think Zilvia has too many assholes...
CLICK HERE!!!
fliprayzin240sx is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2005, 08:10 PM   #4
titan83642
 
Join Date: Aug 2005
Location: Idaho
Posts: 21
Trader Rating: (0)
titan83642 is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
Everything is stock, except for a walboro 255. I'm using the SR maf. Its a 90 240 with a redtop. There wasn't any codes, I think. I turned the knob left and the ecu light stayed a solid red. No engine light.
titan83642 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2005, 06:43 PM   #5
titan83642
 
Join Date: Aug 2005
Location: Idaho
Posts: 21
Trader Rating: (0)
titan83642 is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
Any help would be appreciated.
titan83642 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2005, 09:31 PM   #6
titan83642
 
Join Date: Aug 2005
Location: Idaho
Posts: 21
Trader Rating: (0)
titan83642 is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
Now when I turn the car off the egi relay and injectors click.
titan83642 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 02:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors
Copyright © 1998 - 2019, Zilvia.net™