Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum

Go Back   Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum > General > Tech Talk > Engine Tech

Engine Tech Technical discussion related to all relevant engines such as KA, SR, RB, CA, 2JZ , L24/26/28, VG, VQ, and LSx series.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-14-2012, 03:07 AM   #1
calebs555
 
Join Date: Feb 2012
Location: NZ
Age: 33
Posts: 1
Trader Rating: (0)
calebs555 is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
s14 Replaced gearbox S14DET and no clutch

Took gearbox out for repair, Put it back in and the thrust bearing was not connected to the clutch fork, I put it place, by going off my mates datsun gearbox, The clutch has been bled, but the pedal just hits the floor and stays there, the clutch fork is not engaging the slave cyclinder... Is there a certain way to attach the thrust bearing? It feels like it was done right, but i cannot be positive?

Any ideas would be much appreciated!
calebs555 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-19-2012, 08:17 PM   #2
matt2400
 
Join Date: Jan 2012
Location: Suffolk
Age: 37
Posts: 1
Trader Rating: (0)
matt2400 is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
Check that the cluch cooler line is not air bound
matt2400 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors
Copyright ? 1998 - 2022, Zilvia.net