Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum

Go Back   Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum > General > Tech Talk > S Chassis

S Chassis Technical discussion related to the S Chassis such as the S12, S13, S14, and S15.


 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-13-2019, 07:58 PM   #1
Presto
Leaky Injector
 
Presto's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Location: USA
Posts: 77
Trader Rating: (0)
Presto is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
KA S13 KA24E bogging issues

My 240sx will start right up and idle good and without dying. at first will be very responsive with the throttle too. BUT If I continue revving the engine overtime (or maybe itís just the car being warmed up?) there will be bogging issues and after maybe two minutes of it running. I can only get to the higher rpms if I press open the throttle very very slowly. It will bog out and die if I press the gas too fast.

Parts that have been replaced:
Distributor cap
Spark plugs and wires
New Injectors/seals and injector wiring redone
Throttle position sensor
Egr block off plate
Charcoal canister delete
Iacv cleaned
Throttle body cleaned
Fuel pump has rust but it still delivers fuel there is still pressure

Iíve noticed:
Coolant temp sensor and o2 sensor look pretty done for
Exhaust leaks
Can drive car around without problem at low speed low rpm

Newbie in need of advice S.O.S.
Presto is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
240sx


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 08:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors
Copyright © 1998 - 2019, Zilvia.netô