Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum

Go Back   Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum > General > Chat

Chat General Discussion About The Nissan 240SX and Nissan Z Cars


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-26-2019, 12:40 AM   #1
HULKS14
 
Join Date: May 2019
Location: new Zealand
Posts: 2
Trader Rating: (0)
HULKS14 is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
s14 S14 Indicator/Hazard Problem HELP!!!

so ive recently changed from a Sr20de to a Sr20det
and ive come to an issue with my lights.
When indicating left or right my hazard lights come on checked all the fuses everything is good im baffled with what to do?

any help would be amazing cheers!
HULKS14 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-26-2019, 09:18 AM   #2
LoSt180
Zilvia Addict
 
LoSt180's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: MD
Posts: 843
Trader Rating: (18)
LoSt180 is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 18 reviews
The turn signal stalk can be going bad. Only the reverse lights are connected to the trans wiring harness, so this really doesn't have anything to do with the engine swap. Unless of course you did some extra wiring work that you failed to mention.
LoSt180 is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2019, 10:29 AM   #3
Kingtal0n
Post Whore!
 
Kingtal0n's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: South Florida
Age: 36
Posts: 4,188
Trader Rating: (17)
Kingtal0n is just really niceKingtal0n is just really niceKingtal0n is just really niceKingtal0n is just really niceKingtal0n is just really niceKingtal0n is just really niceKingtal0n is just really niceKingtal0n is just really niceKingtal0n is just really nice
Feedback Score: 17 reviews
Send a message via AIM to Kingtal0n
also try messing with the hazard button
Kingtal0n is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2019, 01:02 AM   #4
HULKS14
 
Join Date: May 2019
Location: new Zealand
Posts: 2
Trader Rating: (0)
HULKS14 is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
i did however attempt to delete alot of my dash loom but the hazard switch had like 3 red/pink wires spliced between them , i do believe it could be the turn signal stalk failing...
HULKS14 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
problem, s14


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 02:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors
Copyright © 1998 - 2019, Zilvia.net™