Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum

Go Back   Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum > General > Tech Talk > S Chassis

S Chassis Technical discussion related to the S Chassis such as the S12, S13, S14, and S15.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-11-2012, 05:53 PM   #1
Tignometry
Leaky Injector
 
Tignometry's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Orange County
Age: 34
Posts: 113
Trader Rating: (4)
Tignometry will become famous soon enoughTignometry will become famous soon enoughTignometry will become famous soon enough
Feedback Score: 4 reviews
Odometer sometimes stops rolling

The odometer in my 90 hatch sometimes stops working on the highway. I would be driving, look down and it has stopped rolling.
Next time I hop in the car and drive it, miraculously, the odometer starts working again.
This happens randomly, more so on longer trips such as driving from San Diego to LA.
Anyone else have this problem?

This is annoying because it makes record of maintenance of oil changes and other parts more "inconvenient" so to speak.

pertinent info:
1990 240sx hatch
5 spd manual
electrical/engine/drivetrain-wise_stock everything
Tignometry is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 07-12-2012, 08:51 AM   #2
s_heng_62
 
Join Date: Jun 2012
Location: CT
Age: 37
Posts: 2
Trader Rating: (0)
s_heng_62 is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
same thing happens to mine, only it's more often than not. Speedo still works, trip meter does the same thing as the odometer. Same car, but mine's auto
s_heng_62 is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2012, 03:46 AM   #3
Tignometry
Leaky Injector
 
Tignometry's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Orange County
Age: 34
Posts: 113
Trader Rating: (4)
Tignometry will become famous soon enoughTignometry will become famous soon enoughTignometry will become famous soon enough
Feedback Score: 4 reviews
yup, everything else works-speedo,tach,fuel,temp etc. just the odometer and trip meter freeze up sometimes.. ill probably take a look at the cluster apart and see if something is loose or damaged.. Was maybe hoping someone mightve had the same problem and found a fix for this or something
Tignometry is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
gauge cluster, mileage, odometer, sohc odometer


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 08:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors
Copyright ? 1998 - 2022, Zilvia.net