Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum

Go Back   Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum > General > Tech Talk > S Chassis

S Chassis Technical discussion related to the S Chassis such as the S12, S13, S14, and S15.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-30-2019, 02:59 PM   #1
Funkyfresh305
 
Join Date: Nov 2019
Location: Florida
Posts: 1
Trader Rating: (0)
Funkyfresh305 is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
s13 Fuse box And Alternator confusion! HELP?!

Was looking to install my new(used) main harness because of wire disaster in last 1. Itís 91 S13. Checking plugs before install and I see this!! Going to transmission harness! I have TWO plugs (E202 and E204) on the transmission/lower that have no where to be plugged into! AHHH!! Are they needed?? Know why it looks like 1 plug is jumped?? Losing my mind! HELP!! Lol
Funkyfresh305 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-01-2019, 02:39 PM   #2
K_never_broke_again
 
Join Date: Nov 2018
Location: Maryland
Posts: 36
Trader Rating: (0)
K_never_broke_again is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
yeah man i think you got the wrong harness. you might be able to splice a few wires if you still have the old plugs, idk. just grab an fsm and start reading. also pics always help.

one more thing- this link is your friend: https://zilvia.net/f/search.php
K_never_broke_again is online now   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors
Copyright © 1998 - 2019, Zilvia.netô