Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum

Go Back   Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum > General > Tech Talk > S Chassis

S Chassis Technical discussion related to the S Chassis such as the S12, S13, S14, and S15.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-16-2010, 02:54 PM   #1
xptnike
Leaky Injector
 
Join Date: Aug 2008
Location: sac norcal
Age: 32
Posts: 147
Trader Rating: (11)
xptnike is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 11 reviews
Question 95 240sx odometer cluster problem... any help...?

Okay, so here's the problem: everything on my cluster works except the odometer. It used to stop and the work and then stop and work again. After some time, it stopped working completely. In order to fix this, i googled and searched over zilvia and nicoclub but didn't find much. I found one thread that helped but the issue was still not resolved.

this is the thread that helped(somewhat helped...):
http://zilvia.net/f/tech-talk/196349...rking-off.html

The gear that is talked about in the thread was stuck on the numbers so I nudged it back to where it is supposed to be. I thought problem was solved but turns out it didn't solve it. I drove my car and test the odometer but it only went for three miles and got stuck. Can anyone help me to fix this problem? I think it might be the gear getting stuck somehow. Anyone had this problem before, how did you fix it?
xptnike is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-21-2010, 05:21 PM   #2
xptnike
Leaky Injector
 
Join Date: Aug 2008
Location: sac norcal
Age: 32
Posts: 147
Trader Rating: (11)
xptnike is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 11 reviews
anyone want to help me out?
xptnike is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2010, 05:00 PM   #3
xptnike
Leaky Injector
 
Join Date: Aug 2008
Location: sac norcal
Age: 32
Posts: 147
Trader Rating: (11)
xptnike is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 11 reviews
anyone want to help?
xptnike is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2010, 05:59 PM   #4
d-force
 
d-force's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: sac town
Age: 37
Posts: 34
Trader Rating: (0)
d-force is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
have you tried another cluster just to see if its broken? my tack wouldnt work till i swaped in a new one then worked perfect.. i might have an extra speedo laying around if you want to try it out.
__________________
d-force is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2010, 04:05 PM   #5
xptnike
Leaky Injector
 
Join Date: Aug 2008
Location: sac norcal
Age: 32
Posts: 147
Trader Rating: (11)
xptnike is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 11 reviews
Yea, if possible, let me try it out.
xptnike is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2010, 05:02 PM   #6
KA24sleeper
Zilvia Junkie
 
KA24sleeper's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: SoCal
Age: 33
Posts: 359
Trader Rating: (2)
KA24sleeper is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 2 reviews
hope this helps
248 Instrument Meter & Gauge :: Body Electrical :: Genuine Nissan Parts :: 240SX Parts (S14) 1995-1998 :: Nissan Parts, NISMO and Nissan Accessories - Courtesyparts.com
KA24sleeper is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2010, 09:19 PM   #7
xptnike
Leaky Injector
 
Join Date: Aug 2008
Location: sac norcal
Age: 32
Posts: 147
Trader Rating: (11)
xptnike is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 11 reviews
thanks, that does help...
xptnike is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
cluster, odometer, problem, speedometer


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 08:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors
Copyright ? 1998 - 2022, Zilvia.net