Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum

Go Back   Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum > General > Tech Talk > Engine Tech

Engine Tech Technical discussion related to all relevant engines such as KA, SR, RB, CA, 2JZ , L24/26/28, VG, VQ, and LSx series.


 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-03-2008, 03:16 PM   #1
ping
 
Join Date: Jun 2008
Location: maine
Age: 36
Posts: 2
Trader Rating: (0)
ping is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
SR sr20det won't run good i am stumpped

Ive been working on this for 4 years and i had to rebuild my motor i just put rings and bearings arp fastners and studs. any ways i have a power fc and i cant get the ignition timing right.

also my car went from having -15psi vacuum when i first started it.... a few days later its at 0psi idling.

i have a lap top interface and i up loaded enthalpy base tune, i have it set for 740cc injectors, z32 maf.

a ton of air comes out of the bov (synapse Synchronic) at idle i'm pretty sure its supposed to be vacuum. my bov is set up for recirculated but it seems like the turbo (gt3071r) moves alot of air at idle i also have hks stage 2 264 duration cams

Last edited by ping; 06-03-2008 at 03:27 PM.. Reason: i wanted to mention i had hks cams
ping is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 05:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.
vB.Sponsors
Copyright ? 1998 - 2022, Zilvia.net