View Single Post
Old 12-23-2016, 10:40 AM   #1
manthiskidislame
 
Join Date: Sep 2016
Location: New Orleans
Posts: 3
Trader Rating: (0)
manthiskidislame is an unknown quantity at this point
Sr20det cranks but won't start..

Okay guys.. so this is my first time everrrrrr posting anything. So please don't murder me. Here's the background story.
I just finished swapping in an s13 blacktop into my 98 s14, it had an apexi power fc, and denso 550cc injectors. I was able to start it and idle at the time but after one of the wires to the maf came loose while I was rerunning a vacuum line, I saw an arc, went into the car and my power fc controller wouldn't light up. Nor would the fuel pump prime after I experienced this.. so I disconnected the battery, threw in the old stock ecu, got a red light, heard the fuel pump prime but wouldn't start. It'd just spin for forever.. I figured I'd change out the injectors for something smaller since I figured I was flooding it. I have spark and new hks plugs, but after changing to these old q45 injectors I had laying around, same thing happens. I'd try and let the fuel pressure build up, but now I'm kind of at a loss considering the car will start with starting fluid but die immediately.

The fuel pump is priming, fuses are good, brand new main and sub harness, but I just don't know if maybe after frying my apexi ecu, maybe it caused something else to happen?.. idk
I'm really sorry if this is a shitty question. It's just my first s chassis and I'm not too familiar with it yet.

Oh and on the stock ecu, all I pulled was a 55 code.. and after searching, it doesn't seem like that has shit to do with anything.. lol

Thanks for anyone who reads this! I really want to finally drive this thing before Christmas :c
manthiskidislame is offline   Reply With Quote
Sponsored Links