PDA

View Full Version : charging help needed come on you electric guys help please


rhdsilvi85
09-05-2013, 10:26 PM
So I'm about to post pics so you can see.. Before just brief about situation..

Car won't charge past 12.25v at idle.. Thought alt was bad did quest conversion.. Same thing.. So i check the constant power and it was good.. I realized the battery light didn't have Balb so i replaced that and still nothing. I checked the grounds and the seemed to be good using a multi meter.. Now my battery is in my trunk so i can't figure out how to test the white twire or the other one... Tips? Needing help the alt is good tested... This issue is driving me crazy.... Before i forget... I changed the fuses except the 75a i just ordered that one ... Heres the pics...
http://i20.photobucket.com/albums/b214/Eurorider1/IMG_20130905_220904_473_zps10f1220b.jpg
http://i20.photobucket.com/albums/b214/Eurorider1/IMG_20130905_220918_783_zps5dda0315.jpg
http://i20.photobucket.com/albums/b214/Eurorider1/IMG_20130905_221002_722_zps73c49a51.jpg
http://i20.photobucket.com/albums/b214/Eurorider1/IMG_20130905_221014_147_zps49d5116c.jpg
http://i20.photobucket.com/albums/b214/Eurorider1/IMG_20130905_221033_525_zps9d0e7a67.jpg
http://i20.photobucket.com/albums/b214/Eurorider1/IMG_20130905_221052_553_zpsdb121312.jpghttp://i20.photobucket.com/albums/b214/Eurorider1/IMG_20130905_221103_399_zps458dd72c.jpg

rhdsilvi85
09-07-2013, 02:13 PM
any help me?

rhdsilvi85
10-17-2013, 05:27 PM
so im dumb I didn't have it plugged in :?/