PDA

View Full Version : 240sx SR20 won't past 3,000 rpm


PIN GIO 2
03-05-2012, 02:07 PM
Hi, first come off happened 2 days ago car running was fine with rebuilt turbo, new spark plugs, HKS 264 cams, z32 maf, apexi fc power ecu, greddy intercooler, hks BOV, stock bottom, and 12 psi boost controller manual... ok first story what happen when i drove on 118 freeway, someone drove slow down then i tried make right lane i went shift down 5th gear to 4th gear that cause started bogged! i have been look over website everyone said MAF of course but i borrowed friend's z32 MAF it still same problem. ya know 1st gear won't past 3k rpm then 2nd gear 2,500 then 3rd gear 3k rpm.. sometime 4k rpm. vacuum lines and clamp no leak. tighten clamp good. i could not come to think what's else troubleshoot. i need your help seriously man!

im sorry if i posted twice same as another thread :bite:

nomoremk2
03-05-2012, 02:32 PM
That was extremely taxing to read but from what I can gather your maf wiring or plug is bad. Go through the harness and grounds. If you can't find any faults check out your PFC.

ShadowMan
03-05-2012, 04:27 PM
You said you downshifted to pass someone? Sounds like you popped an intercooler/piping coupler to me. Check all your connections to make sure all your clamps and hoses are secure and tight. Make sure your BOV didnt come loose and that your turbo and waste gate are nice and tight too.

PIN GIO 2
03-05-2012, 04:28 PM
found out intercooler outlet hose was popped out so i tighten clamp then it good running now..

please close this thread