PDA

View Full Version : SR20 Missfiring on up boost


JDMxJosh
02-12-2012, 11:54 PM
My mods are pretty much stock,
Red top SR, Turbo-back, Intake, FMIC, TurboXS Manual Boost Contoller

I installed my manual boost controller & raised the boost up to around 9-11 PSI, when boost peaks, it'll start missfiring & bogging, and i have no idea why. Anything under 7psi runs fine.
HELP?!

Thanks.

st280
02-13-2012, 12:12 AM
Spark plugs properly gapped, or cracked/bad coil packs would be my first guess...

gunmetalr32
02-13-2012, 12:20 AM
I told you josh your coil packs are garbage.. You should just junk that car

Croustibat
02-13-2012, 07:14 AM
set a smaller plug gap.
get a good fuel pump.
get a remap.

if you just do the first one, my money is on "melted pistons in less than 2 months".

bussitcustoms
02-13-2012, 07:35 AM
Keep it at 7psi until you can afford proper supporting mods.

indoz33
02-13-2012, 07:52 AM
Keep it at 7psi until you can afford proper supporting mods.

i strongly agree with what he says.. also try to find a tuned ecu if you can..

ke70 sr20det
02-13-2012, 08:23 AM
i was have having same issues so please if your totally stock use bk6 plugs with.30 gap and cas setting too mine was like a fart can but after playing with gap and cas it will not missfire i use s15 t28 on .65 bar no cams and on stock maf and injector my fpr was set at 40psi before that car was shaking even on 38psi i am using bosch 130lph so on the other hand do check your fuel as well sr20 coils dont go that bad easily ... just go through this you might solve your problem