PDA

View Full Version : using a rb20 harness on a rb25 ?


preston240sx
01-29-2012, 05:22 PM
i just picked up a rb25 and already have a running rb20 in my car does anyone know if you can run the rb20 harness on the rb25? i will be having my tuner burn me a chip for my rb20 ecu making it think its a rb25 any info helps thx

roboticnissan
01-29-2012, 05:27 PM
I highly doubt that many of the plugs will fit. So id say the answer is no.

preston240sx
01-29-2012, 06:25 PM
its gonna be what plugs ? im using top fees injectors and all the 20 stuff on the 25

Sileighty_85
01-29-2012, 09:29 PM
NVCS wont work (which is nice to have) Ign Chip plugs wont fit.
Dont be a cheap ass, Spend the extra bucks and get a harness

fliprayzin240sx
01-30-2012, 01:45 PM
If you got an RB26, theyre more similar with RB20 wiring than RB25 wiring from what I've been told.

S13Gene
01-30-2012, 07:25 PM
Yes the Rb26 is like repinning injector wiring at the ecu or something long that if i recall.

707silvia
02-15-2012, 01:54 AM
Are u you at all trying to sell the rb20 harness if what Ur trying to do doesn't work?

ka-mario
05-19-2012, 04:28 PM
I have a s2 rb25harness if you need one!