PDA

View Full Version : Need some help with my SR


D.Adams
04-29-2010, 01:10 AM
Ok 2-3 days ago my SR started to start hard. It will crank but wont start till i hit the gas a little bit. Dose this when its cold and hot.

Just need some help on where to start. I have New Fuel Filter / MAF - TPS are good and have a new Fuel Pump.

It seams like its a fuel issue. Or am i just missing something here

here is a short video i can take a longer one if needed


http://www.flickr.com/photos/[email protected]/4561972543/

D.Adams
04-29-2010, 12:24 PM
anyone ...

lazysk8er2
04-29-2010, 01:12 PM
could be your starter going bad or check the coolant temp sensor

D.Adams
04-29-2010, 01:33 PM
could be your starter going bad or check the coolant temp sensor


that can cause this . sounds odd

S14DB
04-29-2010, 03:13 PM
MAF or MAP?

brian3676
04-29-2010, 04:08 PM
check the FPR, also even though you replaced the pump i would stil do a pressure test

ecuastyle84
04-29-2010, 04:16 PM
Do you hear your fuel pump kicking on?

D.Adams
04-29-2010, 04:36 PM
MAF or MAP?


checked and cleaned


check the FPR, also even though you replaced the pump i would stil do a pressure test

brand new walbro fuel pump checked and works builds pressure. FPR going to check that next when the car gets back

Do you hear your fuel pump kicking on?


pump comes on and builds pressure and shuts off till i start the motor.

S14DB
04-29-2010, 09:11 PM
checked and cleaned

I was asking if it was MAF or MAP based ECU.

D.Adams
04-30-2010, 02:24 AM
thanks guys forthe info .. traced it back the the FPR and a bad injector.


thanks for the help

dr.klawn
04-30-2010, 04:16 AM
thanks guys forthe info .. traced it back the the FPR and a bad injector.


thanks for the help


HAHAHAHA!!!! Just fixed my problem of a dead cylinder & coincidentally had been having the same hard start issues lately. found it 2b the lower o-ring on the injector!!! (thnx 2 much help!)