PDA

View Full Version : Ac set up


sr kid 88
04-19-2010, 12:12 PM
Ok I'm not sure if this is in the right spot but I have a s13 red top sr20 and I just had my ac reinstalled and the compressor sits about 3/8 of a inch back and the pulley doesn't line up. Any ideas? Thanks

rican_nick
04-19-2010, 12:17 PM
to me it sounds like you have a blacktop compressor/to block adapter. I had the same problem in my s13's... the pulley would sit to far back and wouldnt line up for a belt so i bought a redtop compressor bracket and all was well.

I now have a s14 so i went to CodyAce for a redtop to s14 ac compressor adapter bracket. He makes adapter brackets for a few different configurations.

midnight_rex
04-19-2010, 12:38 PM
yea get in contact with codyace. he sales the brackets for your setup

sr kid 88
04-19-2010, 01:40 PM
yea get in contact with codyace. he sales the brackets for your setup

What is the quickest way to contact him or is he pretty active on here

str8drift27
04-19-2010, 02:11 PM
sorry to jump in here, but after reading this i realized i bought a completed a/c system from a guy that has a s13 black top, but i have a s13 redtop in my s14. he has an s14 as well. is there any differences?

rican_nick
04-19-2010, 02:24 PM
was he using the s14 KA AC compressor? If so it should work fine in yours.

if you search posts by CodyAce you should be able to find very good info along with the product he offers/offered.

mattsil80wis
04-19-2010, 02:40 PM
the best way to get intouch with cody is to email him at [email protected]

sr kid 88
04-19-2010, 05:38 PM
thanks everyone for helping i got in contact with him and bought a bracket

sr kid 88
05-12-2010, 08:15 AM
ok i got the bracket and it came with no instructions. the shop says the compressor is still off and there isnt enough mounting holes. does anyone think codyace accidently sent me the wrong bracket kit?