PDA

View Full Version : ka24de slow...


iloVeDrifting
03-31-2010, 04:46 PM
hey guys i recently bought a rebuild ka24de in nov last year and up until last month my car started to run really slow when it revs up high. it pulls really hard from 1-4k after 4 it seems like it just dies out and its only reving. this started after the raining season, so i thought it was an electical prob and might go away once it dries out.?? last week i went to a drift event and i notice i had to clutch kick a lot!! bc the power just keep dying, it was really hard to hold the drift due to the power loss? idk whats up with it any ideas to what can cause this prob or solutions??:wtf: :confused:

Thanks!

doomviillain
04-03-2010, 02:23 AM
my sohc feels the same way after being rebuilt. get it compression tested

R_G
04-03-2010, 03:03 AM
have you checked your spark plugs to make sure there not arcing.

Schassis707
04-03-2010, 04:16 AM
Plugs, maf, and ignition timing could be the problem

iloVeDrifting
04-03-2010, 10:16 AM
Ok I will do that check all the plugs maf etc also I was thinking about the compression. Will get back to you guys soon. Thanks for the advice.

Schassis707
04-03-2010, 03:43 PM
If it pulls hard in early rpm than comp should be fine, check the ohm of injectors also, and I really thing it's the ignition timing, fully advance it drive it and just work ur way back retarding it, and make sure your maf isn't able to move one bit bc that was my problem, when sideways the intake is moving and the maf is getting thrown off so it bog