PDA

View Full Version : Will a T25 actuator work on a stock T28 turbo?


Pure_JDM
03-18-2010, 04:55 PM
Answer to title..

Mitsubayati
03-19-2011, 08:58 PM
sorry to bump an old thread but I would like to know the same thing. thanks

zurud
03-22-2011, 01:26 AM
Probably not bolt on since the compressor cover is different. You can make it work with fabrication.

ixfxi
03-22-2011, 10:33 AM
i remember the actuator being straight on my 25, then a different shape on the 28

i am sure it can be made to work, but why bother. just buy the proper one

4-20sx
03-22-2011, 12:28 PM
it can work if you modify your the plate that connects to the compressor.
we had to do that to my HKS one. works great now

puckfotholes
03-22-2011, 03:35 PM
i know some people that didnt modify it and have it on by one bolt lol