PDA

View Full Version : VQ swap on S13 coupe and RHD possible?


highly responsive
06-12-2008, 02:39 AM
I know the VQ swap is possible, but would RHD with the VQ be possible? If this is the wrong forum, please move this to the appropriate place..

GSXRJJordan
06-12-2008, 03:02 AM
It'd be the same as any other RHD swap... even if you hacked up a VQ car's steering column to keep the theft shit intact, you'd just make that work with the RHD rack. Go nuts.

Oh, and get with Drift Freaq (Dave) about your VQ mount kit, he's got teh stuffzzzz you neeeeeed.

highly responsive
06-12-2008, 03:17 AM
cool, i have a cousin that swears by the sr20det... but i want to stay legal and not have to pay someone for smog.

xrockoutx
06-12-2008, 08:07 PM
move out of clark county/get a p.o. box problem solved!

highly responsive
06-29-2008, 12:03 AM
lol, you make it sound so easy. you cant use a p.o. box to register your car. if that were the case, i would get a p.o. box in pahrump or amargosa valley.

lflkajfj12123
07-04-2008, 02:03 PM
so you want a legal car?

but you want rhd so you can get pulled over anyways

GSXRJJordan
07-04-2008, 10:31 PM
so you want a legal car?

but you want rhd so you can get pulled over anyways

That's exactly what I thought.

highly responsive
07-20-2008, 10:42 PM
so you want a legal car?

but you want rhd so you can get pulled over anyways


you have a point there. but lately ive been more and more looking into just going KAET. so i basically just wasted everyones time with this thread.

irax
08-07-2010, 12:27 AM
you would need the rhd starter because it is a clearance issue already unless you got the right mount setup

240sxfamily
08-07-2010, 12:29 AM
buy my vq, and do this.

Sam_Well.13
08-07-2010, 12:41 AM
anything is possible with deep pockets bra

OneSicSilvia
08-07-2010, 05:54 AM
Do it. It would be well worth your time. Plus it's not something you see on the regular.

irax
08-09-2010, 11:01 PM
actually its the starter from the suv's that would be on the correct side for a RHD swap. so nothing extra per say but you will have clearance issues with any swap kit you buy. But you can contact Bardabe and he can make one just for you or modify any existing swap kit to fit the RHD starter issue.