PDA

View Full Version : S13 Ka24de into s14


supracrazy
06-05-2008, 05:43 PM
Hi I'm in the process of putting a stock motor back in my s14. The only thing is that it is a s13 motor and harness.
The harness has 2 big clips one for the ecu and another for I'm guessing, the body harness. Here's the thing, the one that is on the s13 harness wont slid into the s14 I remember a long time ago when i took the original motor that was in the car it had a white clip. the s13 harness has a brown one and it is a lot smaller then the S14's

How can I use the s13 engine harness in my s14? Can it work or will I have to find a s14 engine harness.

Thanks
Josh

projectRDM
06-11-2008, 08:36 PM
It will work with a lot of cutting/rewiring, which is readily apparent you're not capable of. Find an S14 harness.

supracrazy
06-15-2008, 09:17 PM
who the fuck gives out these stupid rep points? because im seriously sick of this bullshit im no 2 negative for doing nothing some faggot gave me a negative because i posted this question.