PDA

View Full Version : Fuck!


S13Boosts
05-20-2008, 09:44 PM
okay so i drove my s14 today,everything ran fine...nothing what so ever is going wrong..few hrs later i tried to start my car doesnt turn over or nothing & doesnt even try too when i try to start it i see the radio go out but no turning over.... i need help ASAP! please thanks!

Blown240sx
05-20-2008, 09:51 PM
Either

Main Ignition Fuse

Starter Relay

Starter silinoid

Starter motor

Possibly the Key silinoid

Start at the key and work your way to the starter. Id be guess starter since its more common.

Sileighty_85
05-20-2008, 09:54 PM
Pull codes from ECU

karl wasabi
05-20-2008, 09:54 PM
Umm...how about a dead battery??????? lol.

Blown240sx
05-20-2008, 09:56 PM
Umm...how about a dead battery??????? lol.

Also possible but dead battery would prolly get a rapid clicking from the silinoid. Unless it has a really bad cell in it.

karl wasabi
05-20-2008, 09:58 PM
Also possible but dead battery would prolly get a rapid clicking from the silinoid. Unless it has a really bad cell in it.

yeah, same thing happened to me before, and it was the battery. You should start with the really simple things first before moving on to more complicated things.

Did you jump it?

91drftr
05-20-2008, 10:28 PM
i had the same thing happen, check ur fuse this was the problem for me i just replaced it and that was it

zero.counter
05-20-2008, 10:43 PM
Check the ignition switch (Nissan OEM Product SKU: 48750-S14001)

frosti108
05-20-2008, 10:45 PM
hit starter with hammer :naughty:

Slammed Assassin
05-20-2008, 11:12 PM
check your ground connections one might of gotten loose,.or..while your hitting the starter with a hammer have someone try to start it.or .have u tried to push start it?

ESmorz
05-21-2008, 08:57 AM
Same thing happened to me. Traced it back to the Clutch Starter Relay.

gunmetalr32
05-21-2008, 12:18 PM
check all the ez stuff before you start replacing anything... the terminals, batt, grounds, the starter cables, clutch starter relay, starter.... but it sounds likes its your batt or terminals...... it would be dumb if you relace the stater and then find out it was just a batt.... good luck

flip3d
05-21-2008, 12:27 PM
Push start it.

S13Boosts
05-21-2008, 06:34 PM
Push start it.

its an auto! haha thanks guys found out the problem fucking starter is OUT!...now the hammer is my favorite tool:keke:

ESmorz
05-21-2008, 11:27 PM
its an auto! haha thanks guys found out the problem fucking starter is OUT!...now the hammer is my favorite tool:keke:

Well you should have mentioned it was auto! lol

2_fast_240
05-23-2008, 10:45 AM
Pull codes from ECU

I hope that was a joke.

viscid240
05-26-2008, 02:56 AM
its an auto! haha thanks guys found out the problem fucking starter is OUT!...now the hammer is my favorite tool:keke:

lol, It used to be a freakin' wrench for me.. good to see you solved the problem.