Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum

Go Back   Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum > General > Tech Talk > S Chassis

S Chassis Technical discussion related to the S Chassis such as the S12, S13, S14, and S15.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-30-2012, 06:31 PM   #1
SpoolNSlide
Zilvia Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Columbus,GA
Posts: 152
Trader Rating: (2)
Feedback Score: 2 reviews
need help with rb20 into s14 pics of plugs unplugged

Ive got to swap pretty much finished and cant get it to crank...the engine harness is a harness bought from wiring specialties and i made the trans harness...im getting fuel ive check for leaks and etc...but the car just turns over and its not getting spark. I have a few plugs that arent plugged up im hoping someone can identify as i dont remember where they went...heres pics..

the two black relays to the left came on my harness from wiring specialties now i have empty blue relay and nothing to plug in?



This plug i cant see anywhere for it to plug into at its attached to the trans harness


These two are right by the wipers...thinking one was for CC but i dont know can someone identfy?
__________________
I do rb25 in s14 wiring pm if interested 200.00
SpoolNSlide is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 08-31-2012, 02:49 PM   #2
SpoolNSlide
Zilvia Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Columbus,GA
Posts: 152
Trader Rating: (2)
Feedback Score: 2 reviews
guess im on my own
__________________
I do rb25 in s14 wiring pm if interested 200.00
SpoolNSlide is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2012, 04:54 PM   #3
Majorwood76
Zilvia Member
 
Majorwood76's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Buckeye AZ
Age: 31
Posts: 289
Trader Rating: (7)
Feedback Score: 7 reviews
That empty blue relay just sits in my passenger side next to the ecu the one up top mine just hangs there zip tied to nothing I have nothing running to my tranny as for wiring. Double check your ignitor ground or replace the ignitor...Check coilpacks
Majorwood76 is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2012, 09:52 AM   #4
SpoolNSlide
Zilvia Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Columbus,GA
Posts: 152
Trader Rating: (2)
Feedback Score: 2 reviews
replace ignitor its fine....still no spark...figured out all plugs except one by the trans i did find out on the ka that the plug is for 4 ecu grounds, 2 oxygen heater sensors and a cps sensor its a 8 pin plug with 7 wires
__________________
I do rb25 in s14 wiring pm if interested 200.00
SpoolNSlide is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2012, 06:32 PM   #5
SpoolNSlide
Zilvia Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Columbus,GA
Posts: 152
Trader Rating: (2)
Feedback Score: 2 reviews
put my ignitor and coil on my bro's rb25 and runs his car find...cas seems to check out fine
__________________
I do rb25 in s14 wiring pm if interested 200.00
SpoolNSlide is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors
Copyright © 1998 - 2014, Zilvia.net™