Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum

Go Back   Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum > General > Tech Talk > S Chassis

S Chassis Technical discussion related to the S Chassis such as the S12, S13, S14, and S15.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-24-2014, 02:42 PM   #1
S14_ZX10R
Zilvia Member
 
Join Date: Jun 2014
Location: inlandempire socal
Posts: 229
Trader Rating: (0)
S14_ZX10R is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
s14 s14 wont start any help

i just got done swapping in my sr20det into my 1995 s14 kouki started it the first time started right up took it around for a drive and then truned it off and wired my boost gauge i plugged it the postive wire in the 15amp fuel pump fuze next to the clutch pedal and grounded out the negative wire then i tried to start it again and it starts for 20 seconds then just dies out and my fuel pump relay EGI relay next to the ecu starts buzzing when i turn the key into on ignetion mode im running a AEM 320lph and when i crank the car the fuel pump shuts off and i keep blowing the 7.5 fuze under the hood any help guys
S14_ZX10R is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
fuelpump, s14 240, wiring problem


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors
Copyright © 1998 - 2015, Zilvia.net™