Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum

Go Back   Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum > General > Tech Talk > S Chassis

S Chassis Technical discussion related to the S Chassis such as the S12, S13, S14, and S15.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-30-2017, 06:23 PM   #1
apex128
Leaky Injector
 
Join Date: Jul 2016
Location: Chicago suburbs
Posts: 99
Trader Rating: (0)
apex128 will become famous soon enoughapex128 will become famous soon enoughapex128 will become famous soon enoughapex128 will become famous soon enoughapex128 will become famous soon enough
Feedback Score: 0 reviews
s14 ECU Speed Signal Question

Hello everyone,

I have recently fixed the speedometer on my 1996 Zenki, but there is no signal to the ecu. I am trying to get the car to pass the retarded emissions test, but I think the speed signal is what is keeping the ECU from setting the monitors (can anyone confirm this?) My car is a manual swap, so the automatic transmission control unit had to be removed to fit the clutch pedal. Do you think this is messing up the signal? I tested the wire from the cluster to the ecu and got good continuity. Really not sure what is wrong.

Thanks
apex128 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
240sx, s14


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 07:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors
Copyright © 1998 - 2015, Zilvia.net™