Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum

Go Back   Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum > General > Tech Talk > Engine Tech

Engine Tech Technical discussion related to all relevant engines such as KA, SR, RB, CA, 2JZ , L24/26/28, VG, VQ, and LSx series.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-18-2017, 11:57 PM   #1
JettNebulis
 
Join Date: Jan 2016
Location: Washington
Posts: 17
Trader Rating: (0)
JettNebulis is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
KA S14 cams in S13 head

I have been trying to get my 240sx going again. So I rebuilt the engine and i had to use a s13 head because the shitty aluminum head (stripped the idle sprocket while torquing it to spec). I didn't have cams for the s13 head so I used the s14 cams. I got it all in made sure the cams were set parallel to each other. go to start it and I hear 1 misfire and after that just the engine cranking. I have fuel and spark. I have taken it off and put it back on about 20 times. I was wondering if the cams are different or go in different than the s13. I am just trying to save myself 1000 bucks.
JettNebulis is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
camshaft, help ka24de problem, ka24de, timing issue, timing problem


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 09:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors
Copyright © 1998 - 2015, Zilvia.net™