Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum

Go Back   Zilvia.net Forums | Nissan 240SX (Silvia) and Z (Fairlady) Car Forum > General > Tech Talk > S Chassis

S Chassis Technical discussion related to the S Chassis such as the S12, S13, S14, and S15.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-07-2013, 03:32 AM   #1
R3cK
Zilvia Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: bavaria
Posts: 159
Trader Rating: (0)
R3cK is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
Unhappy Strange dash cluster problem

hey,

got a strange problem with my gauge cluster, thought it was broken so put in a new one but got the same issues..

positive:
-watertemp works
-distance counter works

negative:
-rev jumps one time when i turn the key and stay at zero then
-speed vibrates at zero
-fuel doestn work at all
- by braking the left turn signal turns on in the dash (but my light is broken, but should be on anyways i guess)

solutions?
-new cluster --> same issues
- ... ?

Where should i start? The signals are all independet:
Fuel --> pump ,
speed --> gearbox,
rev --> ecu


DAFUQ?
R3cK is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-17-2013, 08:37 AM   #2
R3cK
Zilvia Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: bavaria
Posts: 159
Trader Rating: (0)
R3cK is an unknown quantity at this point
Feedback Score: 0 reviews
it has to be some ground problem.
can anyone help me how to locate this?
where should i start and how to measure right? any tactics by looking for wrong ground?

please guys im lost in this electronic shit
R3cK is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
cluster, dash, problem


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 07:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors
Copyright © 1998 - 2015, Zilvia.net™